Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
DEMANA CITA
14-10-2021

Cursos d'ungles de Juny

Cursos d'ungles de Juny

T'apassiona el món de les ungles i vols dedicar-te professionalment? Vols conèixer les tendències més noves en manicures, pedicures o ungles de gel i acríliques? En Luisa Llac BARCELONA t'oferim cursos amb les millors professionals del nostre equip i la garantia de la nostra experiència.

Els nostres cursos de formació i perfeccionament d'ungles i manicures estan impartits per la nostra professora especialista i jutge internacional Ioana Cristescu, guanyadora del 1er premi al Campionat Mundial Nail Olymp Moscow 2019. Els cursos es realitzen els dissabtes en els nostres salons, en grups reduïts i amb tot el material necessari perquè puguis practicar fins a aconseguir dominar les diverses tècniques que utilitzen les professionals més experimentades: aerògraf, manicura macro, decoracions amb joies i flors, stamping i mà alçada...

Hi ha un curs adequat al teu nivell i als teus interessos, des d'iniciació fins a avançat. En finalitzar et lliurarem un diploma acreditatiu i entraràs a formar part d'un grup privat per resoldre dubtes i consultar amb la nostra professora de forma directa.

Aprofita aquesta oportunitat per iniciar-te o perfeccionar-te en una carrera artística i amb molt futur. Àdhuc queden places per als cursos professionals d'ungles de Juny. Pots inscriure't o demanar més informació AQUÍ.