Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
DEMANA CITA
15-04-2024

NIVELACIO D'UNGLES

NIVELACIO D'UNGLES
L'anivellament en ungles, també coneguda com a anivellament de superfície, és un procés essencial en l'art de la cura de les ungles. Aquesta tècnica consisteix a igualar la superfície de l'ungla natural per a assegurar una base uniforme i suau abans d'aplicar l'esmalt o qualsevol altre tipus de decoració.

L'anivellament es realitza utilitzant diferents eines i tècniques segons les necessitats individuals de cada client. Els professionals de la cura de les ungles empren llimes de diferents gruixos per a eliminar irregularitats, suavitzar vores aspres i donar forma a l'ungla de manera uniforme.

Aquest procés no sols millora l'aparença estètica de les ungles, sinó que també ajuda al fet que l'esmalt s'adhereixi de manera uniforme i duradora, evitant que es faci malbé prematurament.

És important destacar que l'anivellament en ungles requereix habilitat i experiència per part del tècnic d'ungles per a garantir un resultat satisfactori i evitar danyar l'ungla natural. A més, és fonamental utilitzar eines esterilitzades per a prevenir infeccions i mantenir alts estàndards d'higiene.

En resum, l'anivellament en ungles és un pas fonamental en la cura i embelliment de les mans, assegurant que les ungles llueixin impecables i l'esmalt es mantingui intacte per més temps.